howbizzart | Magazin online de haine dama unicat,imbracaminte hippie-chic si accesorii handmade

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile magazinului online howbizzart.ro inainte de a face o comanda.Folosirea site-ului howbizzart.ro si plasarea unei comenzi on-line reprezinta acceptul dumneavoastra privind conditiile mai jos prezentate.
Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de la EFECT HOWBIZZART SRL prin intermediul magazinului virtual www.howbizzart.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand,fara notificari prealabile, de catre Howbizzart.
1.Definitii :
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala EFECT HOWBIZZART SRL, avand sediul social in Buzau,str Unirii Nord,bl 23 AB,ap 6,inregistrata la Reg Com cu J10/558/2008,RO 23709215.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala -intregul continut al site-ului si aplicatiei (inclusiv Newsletterele) este proprietatea SC EFECT HOWBIZZART SRL si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.

Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC EFECT HOWBIZZART SRL orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date – fara acordul scris al companiei. Va rugam sa raportati o problema privind folosirea drepturilor de proprietate intelectuala la adresa de email [email protected]

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
2.Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.howbizzart.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).

3.Drepturile Cumparatorului

Pentru comenzile cu valoarea de peste 250 de lei platite ramburs beneficiaza de livrare gratuita prin curier.
Poate fi sigur ca pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.
Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete).
Poate fi sigur ca datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de Howbizzart catre terte institutii.

Poate solicita Howbizzart stergerea oricaror date personale colectate trimitand un e-mail la adresa [email protected]
Se poate dezabona oricand de la Newsletter, facand click pe linkul prezent in subsolul oricarui e-mail.

4. Extinderea Obligatiilor Vanzatorului

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.

5. Produsele oferite. Politica de preturi

SC EFECT HOWBIZZART SRL isi rezerva dreptul de a-si alege clientii: daca se inregistreaza doua comenzi consecutive a caror livrare nu a fost confirmata de client la curier/ridicata de la oficiul postal si pachetul se intoarce de doua ori la depozit, a treia oara nu va mai fi preluata si procesata comanda acelui client.

Produsele comercializate in magazinul online howbizzart.ro sunt noi. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugata, TVA (19%),dar nu include taxele de livrare.

In situatii exceptionale:
– unele produse nu pot fi livrate, din cauza lipsei de stoc; Howbizzart va anunta clientul
– preturile pentru anumite produse pot fi listate gresit pe site, din cauza unor erori tehnice; Howbizzart va anunta clientul si nu va livra produsele respective
Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

6.Livrare si Plata

Livrarea este GRATUITA,prin curier, pentru comenzile de peste 250 lei.
Pentru comenzile sub 250 lei exista 2 variante :
1.prin Posta Romana-taxele de expediere sunt 10 lei,timpul de livrare este de 3-4 zile lucratoare.
2.prin Curier-taxele de expediere sunt 10 lei,timpul de livrare este de 24h/48 h(pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00).
Plata se face ramburs,in numerar, la primirea coletului.
*Daca alegeti livrare prin Posta trebuie ca numele si adresa destinatarului sa coincide cu datele din buletin pentru a putea ridica coletul de la oficiul postal.
*Daca alegeti livrare prin curier,nu uitati sa completati rubrica numar de telefon pentru a fi contactat(a) de curier.
* Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
* Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.
* Pentru livrari pe teritoriul UE sau in afara acestuia va rugam sa ne contactati ppe [email protected]

7. Returnarea produselor
Produsele achizitionate la distanta(on-line) se pot returna conform OG 130/2000 in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil fie folosind FORMULARUL DE RETUR, fie prin email la adresa [email protected] Dupa ce vom primi emailul dumneavoastra, va vom trimite toate informatiile pentru returul produselor.
Va vom inapoia contravaloarea produselor(mai putin taxele de livrare) in cel mult 10 de zile de la data la care se primesc produsele returnate de la client). Contravaloarea marfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Pentru aceasta avem nevoie de: nume comple,IBANt si banca la care este deschis contul.
Produsul returnat trebuie sa fie nou,nepurtat, fara a fi deteriorat, utilizat sau parfumat, cu etichetele intacte si impreuna cu documentele care l-au insotit (factura).In caz contrar ne rezervam dreptul de a anula returul.
Pentru un cost mai mic al transportului va recomandam sa ne trimiteti coletul prin Posta Romana. Coletele retur nu trebuie sa aiba valoare ramburs.Adresa de livrare pentru retur va fi transmisa clientului prin email.
Daca doriti sa schimbati marimea produsului sau sa-l inlocuiti cu altceva de pe site (de aceeasi valoare) va vom trimite produsele pe cheltuiala noastra prin Posta Romana.
Pentru a evita schimbarea marimii produsului,va rugam sa consultati cu atentie Tabelul de Marimi sau sa cereti dimensiunile exacte ale produsului printr-un email la [email protected]
Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să anuntati imediat(folosind una din metodele de contact) şi să returnaţi articolul . Pentru orice produse considerate defecte, Howbizzart va efectua o rambursare integrală(inclusiv chetuielile de transport).
8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul Howbizzart este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email.

Efect Howbizzart SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.howbizzart.ro. Abonatii newsletterului Howbizzart pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii, in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul.

9. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

10. Disponibilitatea serviciului

Administratorul Howbizzart (www.howbizzart.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.howbizzart.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

11. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
12. Legea aplicabila – Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Howbizzart si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
13. Prelucrarea datelor cu caracter personal

EFECT HOWBIZZART SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul .
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, HOWBIZZART are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe howbizzart.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a HOWBIZZART, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre HOWBIZZART, pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Astfel, HOWBIZZART poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Howbizzart.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul howbizzart.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, Howbizzart poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de Curierat, servicii de plata / bancare.

14. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.howbizzart.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Howbizzart la [email protected] Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.