howbizzart | Magazin online de haine dama unicat,imbracaminte hippie-chic si accesorii handmade

Produsele achizitionate la distanta(on-line) se pot returna conform OG 130/2000 in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil prin email la adresa [email protected] Dupa ce vom primi emailul dumneavoastra, va vom trimite toate informatiile pentru returul produselor.

Va vom inapoia contravaloarea produselor in cel mult 7  zile de la data la care se primesc produsele returnate de la client . Plata  va fi restituită doar prin transfer bancar. Pentru aceasta avem nevoie de: nume comple,IBAN si banca la care este deschis contul.

Produsul returnat trebuie sa fie nou,nepurtat, fara a fi deteriorat, utilizat sau parfumat, cu etichetele intacte si impreuna cu documentele care l-au insotit .In caz contrar ne rezervam dreptul de a anula returul.

Pentru un cost mai mic al transportului va recomandam sa ne trimiteti coletul prin Posta Romana. Coletele retur nu trebuie sa aiba valoare ramburs.Adresa de livrare pentru retur va fi transmisa clientului prin email.

Daca doriti sa schimbati marimea produsului sau sa-l inlocuiti cu altceva de pe site (de aceeasi valoare) va vom trimite produsele pe cheltuiala noastra prin Posta Romana.

Pentru a evita schimbarea marimii produsului,va rugam sa consultati cu atentie Tabelul de Marimi sau sa cereti dimensiunile exacte ale produsului printr-un email la [email protected]