howbizzart | Magazin online de haine dama unicat,imbracaminte hippie-chic si accesorii handmade

Politica de securitate si confidentialitate:
INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE PERSOANELOR FIZICE:
În scopul garantării şi protejării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, Societatea EFECT HOWBIZZART SRL (prin intermediul platformei online www.howbizzart.ro) potrivit dispoziţiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obţinute în exercitarea activităţilor specifice obiectului de activitate al societăţii.
1. Societatea EFECT HOWBIZZART SRL prelucreaza datele personale ale urmatoarelor categorii de persoane fizice: clienti / potential clienti, consumatori / potential consumatori, abonati
2. Date si categorii de date prelucrate: nume si prenume, sex, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa, e-mail
3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:
a) reclama, marketing, publicitate
b) servicii de comunicatii electronice
c) validarea, expedierea si facturarea comenzilor
d) rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda
e) pentru a asigura accesul clientilor la serviciu
f) trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic
g) contactarea clientilor la cererea lor voluntara
h) contactarea in chestiuni de Relatii cu Clientii
4. Prin crearea contului, fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca EFECT HOWBIZZART SRL sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
5. Oricare client are dreptul de a obtine de la EFECT HOWBIZZART SRL, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte
c) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat
6. În virtutea înregistrării voluntare pe website-ul www.howbizzart.ro sau a accesarii (comandarii) produselor Societatii EFECT HOWBIZZART SRL, clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către EFECT HOWBIZZART SRL în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1, în conformitate cu art. 5 alin. 1 din Legea nr. 677/2001, privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre EFECT HOWBIZZART SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul www.howbizzart.ro şi de a nu oferi companiei EFECT HOWBIZZART SRL date cu caracter personal. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre EFECT HOWBIZZART SRL SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza. Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, prin transmiterea catre EFECT HOWBIZZART SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
7. Societatea EFECT HOWBIZZART SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, cookies, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site, date care pot fi folosite de catre SC EFECT HOWBIZZART SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Abonatilor sai; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea EFECT HOWBIZZART SRL si/sau al eventualilor terti cu care EFECT HOWBIZZART SRL are contracte de parteneriat in acel moment.
8. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art. 2.8 colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
9. Pentru exercitarea drepturilor, Clientul sau Abonatul se va adresa SC EFECT HOWBIZZART SRL, in vederea renuntarii de a mai primi newslettere si/sau alerte.
10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul/Abonatul au dreptul de a modifica datele pe care le-au declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
11. Politica de confidentialitate a SC EFECT HOWBIZZART SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Abonat exclusiv pe site-ul www.howbizzart.ro. EFECT HOWBIZZART SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
12. EFECT HOWBIZZART SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Abonatului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Abonatului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
13. EFECT HOWBIZZART SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator colectate prin intermediul formularului de contact sau formularului de returnare produs vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv promotional.
14. EFECT HOWBIZZART SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
15. În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecţia persoanelor, prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că societatea noastră are nevoie de date personale doar în vederea expedierii mărfurilor şi materialului informaţional către clienţii noştri. Prin comenzile pe care le realizaţi consultând ofertele noastre vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC EFECT HOWBIZZART SRL Societatea EFECT HOWBIZZART SRL va prelucra, publica şi utiliza datele personale fără alte obligaţii sau plăţi faţă de dumneavoastră pentru acţiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare) şi de marketing prin poştă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastră şi a partenerilor noştri contractuali. SC EFECT HOWBIZZART SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de persoana vizată. Aceste drepturi sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise care va fi trimisă catre SC EFECT HOWBIZZART SRL .
16. SC EFECT HOWBIZZART SRL stocheaza datele cu caracter personal pe serverele securizate ale unei societati informatice specializate in gazduirea de site-uri, societate cu care avem contract incheiat. Datele personale sunt colectate si criptate sub forma unei baze de date al carei acces este strict restrictionat si protejat. De asemenea, accesul la propriile date personale se face prin intermediul parolelor personalizate. Accesarea datelor de catre personalul SC EFECT HOWBIZZART SRL se face prin persoane autorizate din cadrul firmei, pe baza de utilizator si parola. Periodic, societatea noastra realizeaza prin intermediul societatii informatice care gazduieste site-ul pe server, backup-ul site-ului, aceasta incluzand si salvarea datelor cu caracter personal.
17. SC CL EFECT HOWBIZZART SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC EFECT HOWBIZZART SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC EFECT HOWBIZZART SRL nu implica obligatii din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date se va data si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: [email protected],[email protected]
18. Informatiile furnizate catre SC EFECT HOWBIZZART SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC EFECT HOWBIZZART SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
19. SC EFECT HOWBIZZART SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a) dreptul de a cere SC EFECT HOWBIZZART SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastra personale in mod gratuit
b) dreptul de a cere SC EFECT HOWBIZZART SRL sa rectifice, actualizeze sau sterge in mod gratuit acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001
c) dreptul de a cere SC EFECT HOWBIZZART SRL sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor dumneavoastra personale
d) dreptul de a cere SC EFECT HOWBIZZART SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale
Orice astfel de cerere/notificare se va data si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: [email protected]
20. SC EFECT HOWBIZZART SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
21. SC EFECT HOWBIZZART SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
22. SC EFECT HOWBIZZART SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC EFECT HOWBIZZART SRL . Clientul sau Utilizatorul va informa SC EFECT HOWBIZZART SRL asupra unor asemenea tentative folosind datele de contact cunoscute.
23. SC EFECT HOWBIZZART SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre SC EFECT HOWBIZZART SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea la data transmiterii continutului.
24. SC EFECT HOWBIZZART SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului site-ului, ci numai faptul ca SC EFECT HOWBIZZART SRL nu va face publice datele respective.
25. SC EFECT HOWBIZZART SRL se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare .