howbizzart | Magazin online de haine dama unicat,imbracaminte hippie-chic si accesorii handmade

Despre stilul Boem/Boho

Ce este stilul Boho?

Boho este prescurtarea de la boem-bohemian, care exemplifică un stil de rochie inspirat din stilul de viață al hipiotilor exemplificând stilul liber din anii 1960 și 1970.Stilul boho este caracterizat prin fuste lungi curgatoare sau suprapuse, bluze țărănești cu accente etnice, cum ar fi tunicile sau bijuteriile din lemn, broderiile sau înfrumusețarea genților de mână cu franjuri,si pietre prețioase.

În magazinul online Howbizzart.ro veți găsi o gamă largă de produse hippie, rochii cu diverse imprimeuri florale, rochii boeme, bluze cu broderie, tunici, șalvari sau cardigane chic.

Stilul boemian ,,trăiește” de peste 200 de ani, fiind o alternativă exotică la modă. În general această modă era asociată cu artiști, scriitori și intelectuali, cultura boem încorporând diverse stiluri vestimentare etice, precum și costume istorice.Stilul boem este format din haine largi, pline de culoare și a fost cunoscut sub numele de boho chic, stilul hippie sau rochii cu estetică.
Stilul boemian iese în evidență prin mulțimea care reprezintă contracultura, având la bază creativitatea, precum și o indiferență față de structurile și tradițiile sociale. Boemienii, ca și contracultură, au apărut in Franța, după Revoluția franceză.

Elemente de stil boem

Stilul boem, denumit și stilul boho chic, a apărut in cultura hippie a anilor 1960 fiind un complex de stiluri și elemente de modă.Stilul acesta de îmbracăminte este mai puțin restrictiv, de aceea hainele putând fi purtate cu lejeritate.
În acest stil se regăsesc si eșarfele colorate care pot fi purtate la gât, pe cap, sau în locul unei centuri. Stilul boho poate fi denumit și ca un stil ,,țărănesc”, cuprinzând inclusiv tunici, pantaloni largi, cizme si sandale.
Dacă doriți sa vă achiziționați o ținută lejeră,o puteți găsi accesând site-ul Howbizzart.ro.

Acest stil este un amestec de vestimentație medievală cu stiluri etnice.Un stil de îmbrăcaminte care este creat într-un mod netradițional, cum ar fi printurile sau broderiile și combinațiile de culori neobișnuite.
În crearea acestor modele sunt folosite și țesături, imprimeuri florale, flori, volane, mâneci din dantelă tivită.
Oamenii îmbrățișează boho chic, viața însăși, dorul de libertate individuală, respingerea conceptelor materialiste moderne, visul idealurilor utopice și producția de bunuri artizanale create manual care vor rămâne întotdeauna o alternativă puternică la cultura de masă.

Dacă doriți să ieșiți din anonimat și a fi observat vă oferim o mulțime de produse accesând www.howbizzart.ro , magazin unde veți găsi haine hippie, rochii, tunici, cardigane cu diverse imprimeuri si culori, șalvari din raiat sau șalvari cu fustă suprapusă.